• (Android/iOS) Futurama: Worlds of Tomorrow flere nøgler hack

  ------------------------------------------
  ▶▶▶▶ Futurama: Worlds of Tomorrow ANDROID ◀◀◀◀
  ------------------------------------------
  ▶▶▶▶ Futurama: Worlds of Tomorrow IOS ◀◀◀◀
  ------------------------------------------
  ------------------------------------------
  ▞▞▞ flere nøgler hack ▞▞▞
  ------------------------------------------
  ▞▞▞ Futurama: Worlds of Tomorrow 2022 version ▞▞▞
  ------------------------------------------
  ------------------------------------------

  Jeg brugte mange penge på dette spil og kan ikke logge ind på det igen på en ny enhed

  Lad være med at fuldføre tilbud om belønninger, du får dem ikke. Support er en joke. Spillet var sjovt, indtil bygningerne blev så dyre, at du bogstaveligt talt skal spare i uger for at låse op, men i løbet af denne tid kan du ikke udjævne dine helte eller gøre fremskridt i historien. Jeg kan heller ikke lide, at når du rydder bølgerne for en karakter, så skal du samle genstande for at låse dem op. Dette kan også tage uger og kræver normalt EN ANDEN bygning for at slippe en speciel genstand. Grunden til, at jeg giver den en 1 stjerne, er, at selv efter geninstallation af appen, tvinges til at lukke den, rydde cachen og spille fra starten igen, er der ingen mulighed for at øge karaktererne i niveau. Primært Fry til niveau 2. Jeg har gennemset alt, hvad jeg kan online, og det hele siger det samme, bør vises nederst til højre med pile for at niveaue dem op. Men der er bare et kasseapparat. Så en stjerne fra mig. Telefonen er Razer Phone 2.Jeg har spillet dette spil siden den dag, det udkom, men der har ikke været en opdatering eller begivenhed i mange måneder. Efter at have læst andre anmeldelser ser det ud til, at holdet, der arbejder på dette spil, er blevet afskediget?? Jeg har investeret så meget tid (men INGEN penge) i dette, jeg vil advare folk om ikke at downloade, før der er nyheder, hvis dette projekt vil blive samlet op igen.

  startede godt, men blev aldrig så langsomt

  Jeg vil gerne have mulighed for at blive underrettet, når karakteropgaver er afsluttet.

  Mikrotransaktioner OVERALT

  Dette spil var sjovt, men så holdt de op med at lave indhold til det og gjorde det dybest set til et indsamlingsspil for begivenhedsfigurer.

  Jeg har læst mange anmeldelser for dette, og ja, de er sande. Selvom jeg er for stædig til at bruge penge i et gratis spil, er det stadig sjovt for mig. Jeg er kun skuffet over, at hovedpersoner som Norbert og Dwight ikke er derinde. Min yndlingsfigur Randy er ikke med i spillet, og han optræder oftere end benmutant!

  Hej, jeg vil gerne takke Tiny Co for at rette fejlene og fejlene i Futurama og Family guy er også rettet tak for en masse, begge spil kører fantastisk


 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :